מיקומך באתר: אודות

F&B
התוכנית למנהלי מזון ומשקאות

הקורס היוקרתי מטעם המרכז לקידום מקצועי במלונאות הינו מיזם משותף של התאחדות בתי המלון בישראל וחברת היעוץ וההדרכה רסטוטל.

הלמודים יתנהלו בקצב אינטנסיבי,יתמקדו בנושאים החשובים ביותר במקצוע ויהיו מורכבים מקורסים ומפגשי העשרה עם טובי המומחים בתחום במגוון נושאים אשר יסייעו למשתתפים להגדיל את רמת הידע שלהם ולרכוש כלים עוצמתיים לשיפור יכולותיהם המקצועיות והניהוליות.
לרשימת המרצים

קהל היעד הינו מנהלים בתחום המזון והמשקאות אשר מעונינים לקבל כלים איכותיים ולשפר את רמת הידע הנדרש להצלחה בתפקיד מנהל מזון ומשקאות.

מנהלו המקצועי של הקורס הוא שמוליק מרקוס מנכ"ל חברת רסטוטל ,יועץ ,יזם ומנטור לניהול מזון ומשקאות בארץ ובחו"ל אשר שימש בתפקידי ניהול בכירים בענף המלונאות..

תוכנית הלימודים כוללת חמישה עשר מפגשים שיתקיימו אחת לשבוע בשעות אחר הצהריים בכיתת ההדרכה של התאחדות המלונות בישראל רח. המרד 29 תל אביב קומה 8.

הקורס יחל ב 24.10.17 ויימשך כארבעה חודשים רצופים,  מדי יום ג' בין השעות
16:00 – 20:30.

עלות הקורס למשתתף ממלונות החברים בהתאחדות הינו 7,500 ₪+מע"מ
עלות הקורס למשתתפים מגופים שאינם חברים בהתאחדות הינו 8,000 ₪+מע"מ


תנאי הקבלה הם ניסיון מעשי וניהולי בן חמש שנים לכל הפחות.
אודות F&B
יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח