מיקומך באתר: ארכיון >> קורס מנהלי מזון ומשקאות 30.11.11 >> אודות

התוכנית למנהלי מזון ומשקאות

F&B הוא הקורס הראשון מסוגו הנערך בישראל ומיועד למנהלי מזון ומשקאות ומנהלים בכירים העוסקים בניהול מזון ומשקאות במלונות.

הלימודים מורכבים מקורסים ומפגשי העשרה עם טובי המומחים בתחום במגוון נושאים אשר יסייעו למשתתפים להגדיל את רמת הידע שלהם ולרכוש כלים עוצמתיים לשיפור יכולותיהם המקצועיות והניהוליות.

הלימודים מתנהלים בקצב אינטנסיבי ומתמקדים בנושאים החשובים ביותר במקצוע.

נושאי הלימוד מועברים על ידי מרצים אשר עוסקים יום יום בנושאים ניהוליים ומקצועיים בשילוב הרצאות אורח של מנהלים בכירים בתעשיית האירוח.
לרשימת המרצים לחצו כאן.

הלמודים יתקיימו אחת לשבוע בשעות אחר הצהריים במכללת לוינסקי לחינוך תל אביב
ברח' שושנה פרסיץ 15 (לחץ למפת הגעה)

משך כל מפגש הינו כארבע שעות אקדמיות.

הקורס הקרוב יחל ב 30.11.11 ויימשך כארבעה חודשים רצופים,
מדי יום ד' בין השעות 16:30 – 20:30.

עלות הקורס למשתתף 9,000 ₪ כולל מע"מ.

תנאי הקבלה הינם נסיון מעשי וניהולי וראיון קבלה.

מלאו פרטיכם כאן ואנו נחזור אליכם בהקדם.


אודות F&B
יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח