מיקומך באתר: ארכיון >> קורס מנהלי מזון ומשקאות 30.11.11 >> נושאי הלימוד

 
30.11.11 ד"ר עודד קרבצ'יק סגנונות ניהול. ניהול ושליטה על משאבי זמן
07.12.11 ד"ר עודד קרבצ'יק ניהול ישיבות. סמכות כח והשפעה.
14.12.11 ד"ר עודד קרבצ'יק מוטיבציה, הנעת עובדים ושמירה על מתח עבודה חיובי והעצמת כפיפים
21.12.11 חופשת חנוכה
28.12.11
הרצאת אורח
רו"ח שחר פרילינג
מר חיים שפיגל ראש אגף מזון משקאות ורכש חברת מלונות דן בע"מ
השימוש במידע חשבונאי בניהול מלונות
 
 
04.01.12 רו"ח שחר פרילינג סוגי הדיווחים, מבני הדוח"ות ומטרותיהם
11.01.12 רו"ח שחר פרילינג מרכזי רווח, בקורת הכנסות והוצאות מזון ומשקאות
18.01.12 רו"ח שחר פרילינג גישות מתקדמות לניהול ובקרה באגף מזון ומשקאות
25.01.12 אורי ליף
ד"ר נועם סנדר
עקרונות התכנון המוסדי.
מבוא למיקרוביולוגיה. כללי תברואה ובטיחות מזון מטבח מוסדי
 
 
01.02.12
אורי ליף
ד"ר נועם סנדר
תכנון מערכות מזון מתקדמות. תכנון חצר הסעדה והגשה פרונטלית.
שיטת HACCP עקרונות ניהול נכונים בשמירה על רמת בטיחות מזון גבוהה
08.02.12
שמוליק מרקוס
ניהול תפעולי חדר אוכל אורחים
15.02.12
הרצאת אורח
חיים גן
מעצב הפנים ירון טל Hospitality Design
מבוא לעולם היין, הסטוריה ותרבויות עתיקות תעשיית היין בישראל
22.02.12
חיים גן
אומנות טעימת היין, התאמת יין לאוכל. תפוגה,רכישה, אחסון, עזרים מקצועיים והגשה
29.02.12

חיים גן

בניית תפריט יין. נוסחאות המחרה והתאמה לאאוטלט/ארועים
תפעול יין באאוטל, הדרכות, קידום מכירות, עבודה מול ספקים.
 
 
07.03.12
הרצאת אורח
אמיר שגב
מר רן כצמן מנכ"ל ISS CATERING SERVICE (נורקייט) שרותי הסעדה
עולם האפייה, הכרת סוגי הלחמים, התאמת לחמים לסוגי התפריטים השונים
14.03.12
עמית לביד
מבוא לעולם האלכוהול, הבר הקלאסי, הברמן כשף, "קוקטייליזציה"
21.03.12
גרג וולף
מבוא לעולם הקפה, בתי קפה במלונות כמרכזי רווח
28.03.12
ברק רום
בניית תדמית ומותג, פרסום ויחסי ציבור.
 
יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח