|
|
01.02.12
|
|
אורי ליף
ד"ר נועם סנדר
|
|
תכנון מערכות מזון מתקדמות. תכנון חצר הסעדה והגשה פרונטלית.
שיטת HACCP עקרונות ניהול נכונים בשמירה על רמת בטיחות מזון גבוהה |
08.02.12
|
|
שמוליק מרקוס
|
|
ניהול תפעולי חדר אוכל אורחים
|
15.02.12
|
|
הרצאת אורח
חיים גן
|
|
מעצב הפנים ירון טל Hospitality Design
מבוא לעולם היין, הסטוריה ותרבויות עתיקות תעשיית היין בישראל
|
22.02.12
|
|
חיים גן
|
|
אומנות טעימת היין, התאמת יין לאוכל. תפוגה,רכישה, אחסון, עזרים מקצועיים והגשה |
29.02.12
|
|
חיים גן
|
|
בניית תפריט יין. נוסחאות המחרה והתאמה לאאוטלט/ארועים
תפעול יין באאוטל, הדרכות, קידום מכירות, עבודה מול ספקים. |
|