מיקומך באתר: נושאי הלימוד ורשימת המפגשים
 
31.10.17 יואב בכר דברי פתיחה
31.10.17 שמוליק מרקוס מזון ומשקאות בעידן החדש
 
 
07.11.17 ד"ר עידית לוינץ-גילאי היבטים בהתנהגות ארגונית. סגנונות ניהול. טיפול בקונפליקטים, ניהול זמן.
07.11.17 שמוליק מרקוס מבוא לניהול התפעול
14.11.17 ד"ר עידית לוינץ-גילאי היבטים בהתנהגות ארגונית. ניהול תהליכי שינוי , תפקוד במצבי לחץ.
4.11.17 שמוליק מרקוס ניהול התפעול. חדרי אוכל
21.11.17 רונן לוי בקורת מזון ומשקאות. תחלופת מלאי, ניהול מלאי
28.11.17 רונן לוי בקורת מזון ומשקאות. קביעת מחיר מנה, תמחור מנה, מזנון, אירוע.
28.11.17 שמוליק מרקוס ניהול התפעול. לובי טרקלין עסקים
 
 
05.12.17 שמוליק מרקוס ניהול התפעול. מסעדות במלון. שרות אל'ה קארט
11.12.17 אבי שטייניץ יסודות הקולינריה. בשר, דגים, עופות. דיני כשרות
11.12.17 שמוליק מרקוס ניהול התפעול. שרות חדרים ,מזנון בריכה.
19.12.17 שמוליק מרקוס חשבונאות ניהולית למלונאים. דו"ח רווח והפסד
19.12.17 שמוליק מרקוס תרגיל בבניית תוכנית עסקית
26.12.17 סיור במתחם הכנסים והאירועים מלון דיוויד אינטרקונטיננטל
26.12.17 זאב קרן ניהול אירועים
 
 
02.01.18 טל גנץ ניהול יין. הכרות עם עולם היין והיקבים בישראל
02.01.18 ניר צוק ארוחה נושאית והרצאה במסעדת מאפו מלון פרימה סיטי ת"א
09.01.18 טל גנץ הבר הקלאסי וסדנת קוקטיילים
16.01.18 טל גנץ ניהול יין. בניית מנגנון ותפריטי יין למחלקות, יצירת חוויית לקוח באמצעות יין.
23.01.18 ד"ר דיויד רוזנבלט תברואה ובטיחות מזון. מניעת ליקויים, Haccp,שיטות הדרכה והגברת מודעות
30.01.18 שמוליק מרקוס חזרה על נושאי הקורס
30.01.18 מבחן – פרטים בהמשך
 
 
06.02.18 רב שיח בהשתתפות מומחים
06.02.18 טקס סיום וחלוקת תעודות
 
יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח