מיקומך באתר: ארכיון >> קורס מנהלי מזון ומשקאות 30.11.11 >> רשימת המרצים
ד"ר עודד קרבצ'יק
מנכ"ל קבוצת "תובנות להצלחה" וראש בית הספר לניהול ואימון הקריה האקדמית אונו
רו"ח (משפטן)
שחר פרילינג
מומחה בניהול כספים ובקורת לעסקים בתחום האירוח. בעל נסיון מעשי רב כחשב של בתי מלון וארגונים גדולים.
חיים גן
איש הענבים. מומחה בעל שם עולמי לתרבות היין. שופט יין בין לאומי ,טועם יין ויועץ מקצועי ליקבים וחברות מסחריות.
אורי ליף
מתכנן מערכות מזון בכיר ב"נחשון תכנון מערכות מזון". בשנים האחרונות תכנן עשרות בתי עסק בארץ ובחו"ל
שמוליק מרקוס

המנהל המקצועי של הקורס. בעליה של חברת היעוץ למלונות ומסעדות RESTOTEL



ברק רום
מבכירי אנשי יחסי הציבור בישראל. בעליה של חברת יחסי ציבור ותקשורת מובילה.

עמית לביד
מבעלי מסעדת "סושיאל קלאב" והבר "יהודה הלוי 58" .מומחה בתחום האלכוהול. ייעץ למלונות בארץ ובחו"ל

אמיר שגב
שף קונדיטור ומומחה לאפייה. בעלים של הקונדיטוריה גלי'ס בכפר סבא. בעל ניסיון וידע רב בבצקי שמרים ולחמים

ד"ר נועם סנדר
מומחה לתברואה ובטיחות מזון. מנהל חטיבת HACCP של
חברת ביולב
גרג וולף
המייסד והבעלים של קפה גרג הראשון בחיפה. מומחה בתחום הקפה , הקים וניהל בשנים האחרונות בתי קפה ומסעדות בארצות הברית.


הרצאות אורח



ירון טל
אדריכל פנים.
מבכירי המעצבים בישראל.


חיים שפיגל
ראש אגף מזון משקאות ורכש חברת מלונות דן בע"מ


רן כצמן
מנכ"ל קבוצת ISS CATERING SERVICE (נורקייט)
יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח