מיקומך באתר: רשימת המרצים
שף אבי שטייניץ
מבכירי השפים בישראל. שימש כשף הראשי של מלונות המלך דוד,דן ת"א ודן אילת. המנהל המקצועי של המרכז הקולינרי דן גורמה.
ד"ר דיוויד רוזנבלט
מנהל תחום ההדרכה בחברת שר יעוץ והדרכה.בעל תואר בביולוגיה מהטכניון ותואר ד"ר לרפואה וטרינרית מהאוניברסיטה העברית.חבר בהתאחדות הבינלאומית לבטיחות מזון IAFP ובעל נסיון עשיר בתפקידי ניהול איכות ובטיחות מזון.
ד"ר עידית לוינץ-גילאי
ד"ר להתנהגות ארגונית, האוניברסיטה העברית. מתמחה במשאבי אנוש בענף המלונאות.
זאב קרן
מבכירי אנשי הניהול בתחום מזון ומשקאות בישראל. מומחה בתחום ניהול אירועים וכנסים. שימש כשף, מנהל מזון ומשקאות ומנהל אירועים במלונות המובילים בארץ.

שמוליק מרקוס
מנהלה המקצועי של התוכנית. מומחה לניהול מזון ומשקאות בארץ ובחו"ל.


רונן לוי
מרצה בכיר לניהול מלונאי. מומחה בניהול תהליכי בקורת וניתוח עלויות מזון ומשקאות.

ניר צוק
מבכירי השפים בישראל. שף ומנהל מסעדת מאפו במלון פרימה סיטי.
טל גנץ
מומחה לניהול תחום הברים והיין. משמש כיועץ לחברות אלכוהול מסחריות. כיהן בתפקידי ניהול מזון ומשקאות במלונות רבים.
יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח